Κέρδισε ένα 3ήμερο στο Aberratio Boutique Hotel, στα Ζαγοροχώρια, από το tophotels.gr και τη missbloom.gr!

Το Aberratio Boutique Hotel είναι ένα πέτρινο, πολυτελές ξενοδοχείο που επαναπροσδιορίζει την έννοια του boutique hotel. Βρίσκεται στον οικισμό της Αρίστης, στα Ζαγοροχώρια, πάνω στην κοιλάδα του ποταμού Βοϊδομάτη, και υποδέχεται τους ταξιδιώτες σε ένα κλασικό λόμπι με φιλόξενη ατμόσφαιρα όπου σερβίρεται αχνιστό τσάι του βουνού κοντά στο αναμμένο τζάκι. Στα δώδεκα δωμάτιά του –άλλα με θέα το υπέροχο χωριό και άλλα με άνοιγμα στους χιονισμένους βράχους της Αστράκας–, η κλασική διακόσμηση φλερτάρει με τις λιτές γραμμές, ενώ οι λευκές και γήινες αποχρώσεις ολοκληρώνουν το χαλαρωτικό περιβάλλον. Στην κουζίνα θα σας «ξυπνήσουν» το πρωί οι μυρωδιές από σπιτικά γλυκά, ενώ το βράδυ θα σας δελεάσει η δημιουργική ελληνική κουζίνα.
 
Info:
Αρίστη, Ζαγοροχώρια
Τηλ. 26530 42202, 6945164118
E-mail: info@aberratio.com
website: www.aberratio.com
 
Μπες στο διαγωνισμό του tophotels.gr και της missbloom.gr και κέρδισε ένα 3ήμερο στο Aberratio Boutique Hotel, στα Ζαγοροχώρια.
 
Το δώρο περιλαμβάνει: Δύο διανυκτερεύσεις σε ένα δίκλινο δωμάτιο. Ο νικητής έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει το δώρο μέχρι το τέλος του έτους βάσει διαθεσιμότητας. Εξαιρούνται οι επίσημες αργίες και η περίοδος από 15 Ιουλίου έως 30 Αυγούστου 2014.

Kαι μην ξεχνάς! Kάνε like στη σελίδα του Top Hotels στο facebook για να βλέπεις πρώτος όλους τους διαγωνισμούς!

Η νικήτρια του διαγωνισμού είναι:

ΤΣΙΑΛΕΜΗ ΣΟΦΙΑ

και θα ενημερωθεί τηλεφωνικώς και με e-mail!!
Εξαιρούνται οι υπάλληλοι των εταιρειών του Οµίλου Αττικών Εκδόσεων και του Aberratio Boutique Hotel και οι συγγενείς τους πρώτου (Α’) βαθµού. Ο διαγωνισµός θα διεξαχθεί από τις 28/2/2014 έως τις 6/3/2014. H διαδικασία συµµετοχής στο διαγωνισµό είναι η εξής: συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής με πλήρη και έγκυρα στοιχεία. Η ανάδειξη του νικητή θα γίνει μέχρι τις 7/3/2014 στα γραφεία της εταιρείας Αττικές Εκδόσεις Α.Ε., επί της Κηφισίας 40, Μαρούσι, τηλ. επικοινωνίας 210 6154200, η οποία έχει την ευθύνη της κλήρωσης ενώπιον εκπροσώπων της εταιρείας και του κοινού (εφόσον το επιθυµεί). Τα δώρα τoυ διαγωνισµού είναι προσωπικά και αµεταβίβαστα και δεν ανταλλάσσονται µε χρήµατα ή άλλα δώρα και περιλαμβάνουν 2 διανυκτερεύσεις για δύο άτομα. Το δώρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως το τέλος του έτους, με εξαίρεση τις επίσημες αργίες και την περίοδο από 15 Ιουλίου έως 30 Αυγούστου 2014. Η κράτηση θα γίνει από τους νικητές σε συνεννόηση με το ξενοδοχείο και αναλόγως διαθεσιμότητας. Οι συµµετέχοντες στο διαγωνισµό οφείλουν να γνωρίζουν τους όρους και τους κανόνες του διαγωνισμού. Η δε συµµετοχή τους στο διαγωνισµό προϋποθέτει την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του, χωρίς οι συμμετέχοντες να διατηρούν το δικαίωµα εξώδικης ή δικαστικής αµφισβήτησης για τη διεξαγωγή και τα αποτελέσµατα της κλήρωσης.