Κέρδισε ένα 3ήμερο στο Αετών Μέλαθρον, στα Τρίκαλα Θεσσαλίας, από το tophotels.gr και τη missbloom.gr!

Αετών Μέλαθρον
«Τίποτα πρόχειρο, τίποτα στην τύχη.» Αυτή είναι η φιλοσοφία του Αετών Μέλαθρον και αποδεικνύεται στα 42 δωμάτια και τις 2 σουίτες του. Το ξενοδοχείο αναπτύσσεται σε τέσσερα επίπεδα και ξεχωρίζει για την πολυτέλεια, την άνεση και το καλό γούστο, χαρακτηριστικά που το κατατάσσουν επάξια στην κατηγορία του business & pleasure και το κάνουν ξεχωριστό μέλος της αλυσίδας ξενοδοχειακών μονάδων RP Hotels. Νεοκλασικό μα και μεταμοντέρνο, λειτουργικό και ελκυστικό, κλείνει μέσα του όλες τις αρετές του σύγχρονου hotelling και αποθεώνει τις βασικές αξίες της αληθινής ελληνικής φιλοξενίας.
 
Info
Νεάρχου & Κλειδωνοπούλου, Τρίκαλα Θεσσαλίας,
Τηλ. 24310 63130-4,
E-mail: info@aetonmelathron.gr,
website: www.aetonmelathron.gr, www.rphotels.gr
 
 
Μπες στο διαγωνισμό του tophotels.gr και της missbloom.gr και κέρδισε ένα 3ήμερο στο Αετών Μέλαθρον, στα Τρίκαλα Θεσσαλίας.
 
Το δώρο περιλαμβάνει: Δύο διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό. Ο νικητής έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει το δώρο μέχρι το τέλος του έτους βάσει διαθεσιμότητας. Εξαιρούνται οι επίσημες αργίες και η περίοδος από 15 Ιουλίου έως 31 Αυγούστου 2014.


Kαι μην ξεχνάς! Kάνε like στη σελίδα του Top Hotels στο facebook για να βλέπεις πρώτος όλους τους διαγωνισμούς!

Η νικήτρια του διαγωνισμού είναι:

ΧΑΛΚΙΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

και θα ενημερωθεί τηλεφωνικώς και με e-mail!!

Εξαιρούνται οι υπάλληλοι των εταιρειών του Οµίλου Αττικών Εκδόσεων και του Αετών Μέλαθρον και οι συγγενείς τους πρώτου (Α’) βαθµού. Ο διαγωνισµός θα διεξαχθεί από τις 7/3/2014 έως τις 13/3/2014. H διαδικασία συµµετοχής στο διαγωνισµό είναι η εξής: συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής με πλήρη και έγκυρα στοιχεία. Η ανάδειξη του νικητή θα γίνει μέχρι τις 14/3/2014 στα γραφεία της εταιρείας Αττικές Εκδόσεις Α.Ε., επί της Κηφισίας 40, Μαρούσι, τηλ. επικοινωνίας 210 6154200, η οποία έχει την ευθύνη της κλήρωσης ενώπιον εκπροσώπων της εταιρείας και του κοινού (εφόσον το επιθυµεί). Τα δώρα τoυ διαγωνισµού είναι προσωπικά και αµεταβίβαστα και δεν ανταλλάσσονται µε χρήµατα ή άλλα δώρα και περιλαμβάνουν 2 διανυκτερεύσεις για δύο άτομα με πρωινό. Το δώρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως το τέλος του έτους, με εξαίρεση τις επίσημες αργίες και την περίοδο από 15 Ιουλίου έως 31 Αυγούστου 2014. Η κράτηση θα γίνει από τους νικητές σε συνεννόηση με το ξενοδοχείο και αναλόγως διαθεσιμότητας. Οι συµµετέχοντες στο διαγωνισµό οφείλουν να γνωρίζουν τους όρους και τους κανόνες του. Η δε συµµετοχή τους στο διαγωνισµό προϋποθέτει την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του, χωρίς οι συμμετέχοντες να διατηρούν το δικαίωµα εξώδικης ή δικαστικής αµφισβήτησης για τη διεξαγωγή και τα αποτελέσµατα της κλήρωσης.