Κέρδισε ένα τριήμερο στο Camvillia Resort, στα Βουνάρια Μεσσηνίας, από το tophotels.gr και τη missbloom.gr!

Μπες στο διαγωνισμό του tophotels.gr και της missbloom.gr και κέρδισε ένα τριήμερο στο Camvillia Resort, στα Βουνάρια Μεσσηνίας.


Το δώρο περιλαμβάνει: Δύο διανυκτερεύσεις με πρωινό και ένα γεύμα δωρεάν για δύο άτομα σε δίκλινο δωμάτιο.
Ο νικητής μπορεί να χρησιμοποιήσει το δώρο μέχρι το τέλος Αυγούστου, αφού προηγουμένως επικοινωνήσει με το ξενοδοχείο προκειμένου να επιβεβαιώσει ότι υπάρχει διαθέσιμο δωμάτιο.


Νικητής του διαγωνισμού είναι ο Ιωσήφ Καραγιώτης
Όροι συμμετοχής
Εξαιρούνται οι υπάλληλοι των εταιρειών του Οµίλου Αττικών Εκδόσεων και του Camvillia Resort και οι συγγενείς τους πρώτου (Α’) βαθµού. Ο διαγωνισµός θα διεξαχθεί από τις 27/6/2014 έως τις 3/7/2014. H διαδικασία συµµετοχής στο διαγωνισµό είναι η εξής: συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής με πλήρη και έγκυρα στοιχεία. Η ανάδειξη του νικητή θα γίνει μέχρι τις 4/7/2014 στα γραφεία της εταιρείας Αττικές Εκδόσεις Α.Ε., επί της Κηφισίας 40, Μαρούσι, τηλ. επικοινωνίας 210 6154200, η οποία έχει την ευθύνη της κλήρωσης ενώπιον εκπροσώπων της εταιρείας και του κοινού (εφόσον το επιθυµεί). Τα δώρα τoυ διαγωνισµού είναι προσωπικά και αµεταβίβαστα και δεν ανταλλάσσονται µε χρήµατα ή άλλα δώρα και περιλαμβάνουν 2 διανυκτερεύσεις για δύο άτομα με πρωινό και ένα γεύμα δωρεάν. Το δώρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι το τέλος Αυγούστου. Η κράτηση θα γίνει από τους νικητές σε συνεννόηση με το ξενοδοχείο και αναλόγως διαθεσιμότητας. Οι συµµετέχοντες στο διαγωνισµό οφείλουν να γνωρίζουν τους όρους και τους κανόνες του διαγωνισμού. Η δε συµµετοχή τους στο διαγωνισµό προϋποθέτει την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του, χωρίς οι συμμετέχοντες να διατηρούν το δικαίωµα εξώδικης ή δικαστικής αµφισβήτησης για τη διεξαγωγή και τα αποτελέσµατα της κλήρωσης.