Κέρδισε ένα τριήμερο στο Ηotel Del Mar Milos, στη Μήλο, από το tophotels.gr και τη missbloom.gr!


Κέρδισε ένα αξέχαστο τριήμερο στο Ηotel Del Mar Milos, στη Μήλο, από το tophotels.gr και τη missbloom.gr!
 
Χτισμένο στην καρδιά του γραφικού χωριού Πολλώνια, το ξενοδοχείο Del Mar βρίσκεται κοντά στο λιμάνι της Μήλου και λίγα μόλις μέτρα από την υπέροχη αμμώδη παραλία. Λιτή διακόσμηση με κυκλαδίτικο χρώμα, ζεστή ατμόσφαιρα, άψογη φιλοξενία και διάφορες δραστηριότητες μέσω των οποίων θα γνωρίσετε  καλύτερα το νησί –καταδύσεις, πεζοπορία, καγιάκ, ιππασία– εγγυώνται αξέχαστες διακοπές.
 
Info
Πληροφορίες - κρατήσεις: Τηλ. 22870 41440, fax 22870 41048, e-mail: info@delmar.gr, website: www.delmar.gr
 

 
Το δώρο περιλαμβάνει: Δύο διανυκτερεύσεις για δύο άτομα με πρωινό σε σουίτα.
Ο νικητής μπορεί να χρησιμοποιήσει το δώρο το Σεπτέμβριο 2014, αφού προηγουμένως επικοινωνήσει με το ξενοδοχείο προκειμένου να επιβεβαιώσει ότι υπάρχει διαθέσιμο δωμάτιο.
 
Νικήτρια του διαγωνισμού είναι η Θεοδωρελου Ποπη
Εξαιρούνται οι υπάλληλοι των εταιρειών του Οµίλου Αττικών Εκδόσεων και του Ηotel Del Mar Milos και οι συγγενείς τους πρώτου (Α’) βαθµού. Ο διαγωνισµός θα διεξαχθεί από τις 12/6/2014 έως τις 18/6/2014. H διαδικασία συµµετοχής στο διαγωνισµό είναι η εξής: συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής με πλήρη και έγκυρα στοιχεία. Η ανάδειξη του νικητή θα γίνει μέχρι τις 19/6/2014 στα γραφεία της εταιρείας Αττικές Εκδόσεις Α.Ε., επί της Κηφισίας 40, Μαρούσι, τηλ. επικοινωνίας 210 6154200, η οποία έχει την ευθύνη της κλήρωσης ενώπιον εκπροσώπων της εταιρείας και του κοινού (εφόσον το επιθυµεί). Τα δώρα τoυ διαγωνισµού είναι προσωπικά και αµεταβίβαστα και δεν ανταλλάσσονται µε χρήµατα ή άλλα δώρα και περιλαμβάνουν 2 διανυκτερεύσεις για δύο άτομα με πρωινό. Το δώρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου του 2014. Η κράτηση θα γίνει από τους νικητές σε συνεννόηση με το ξενοδοχείο και αναλόγως διαθεσιμότητας. Οι συµµετέχοντες στο διαγωνισµό οφείλουν να γνωρίζουν τους όρους και τους κανόνες του διαγωνισμού. Η δε συµµετοχή τους στο διαγωνισµό προϋποθέτει την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του, χωρίς οι συμμετέχοντες να διατηρούν το δικαίωµα εξώδικης ή δικαστικής αµφισβήτησης για τη διεξαγωγή και τα αποτελέσµατα της κλήρωσης.