Κέρδισε ένα τριήμερο στο Elaia Paxos Boutique Apartments, στους Παξούς, από το tophotels.gr και τη missbloom.gr!

Μέσα σε έναν αιωνόβιο ελαιώνα στους ειδυλλιακούς Παξούς, το Elaia Paxos Boutique Apartments μάς προσκαλεί σε ένα ταξίδι στον κόσμο της ανόθευτης φυσικής ομορφιάς, των ήρεμων εξερευνήσεων και της αναψυχής. Τα διαμερίσματά του –διακοσμημένα σε ρετρό country στυλ– προσφέρουν θέα στη θάλασσα και στο φιόρδ ανάμεσα στο λιμάνι του Γαΐου και το νησάκι του Αγίου Νικολάου. Τα χρώματα που κυριαρχούν είναι εμπνευσμένα από το πράσινο της ελιάς και του κυπαρισσιού, το πορτοκαλί του ηλιοβασιλέματος και το γαλάζιο της θάλασσας.

Info: Γάιος, Παξοί, Πληροφορίες - κρατήσεις: Τηλ. 6940659522, 6944593390

Ώρες επικοινωνίας : 10:00-15:00 &. 19:00-22:00, Website: paxoselaia.gr

Μπες στο διαγωνισμό του tophotels.gr και της missbloom.gr και κέρδισε ένα τριήμερο στο Elaia Paxos Boutique Apartments, στους Παξούς.

Το δώρο περιλαμβάνει: Δύο διανυκτερεύσεις χωρίς πρωινό σε διαμέρισμα.

Ο νικητής μπορεί να χρησιμοποιήσει το δώρο μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου, αφού προηγουμένως επικοινωνήσει με το ξενοδοχείο προκειμένου να επιβεβαιώσει ότι υπάρχει διαθέσιμο δωμάτιο.


Νικήτρια του διαγωνισμού είναι η Χριστίνα Αλεξανδροπούλου
Όροι συμμετοχής

Εξαιρούνται οι υπάλληλοι των εταιρειών του Οµίλου Αττικών Εκδόσεων και του Elaia Paxos Boutique Apartments και οι συγγενείς τους πρώτου (Α’) βαθµού. Ο διαγωνισµός θα διεξαχθεί από τις 4/7/2014 έως τις 10/7/2014. H διαδικασία συµµετοχής στο διαγωνισµό είναι η εξής: συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής με πλήρη και έγκυρα στοιχεία. Η ανάδειξη του νικητή θα γίνει μέχρι τις 11/7/2014 στα γραφεία της εταιρείας Αττικές Εκδόσεις Α.Ε., επί της Κηφισίας 40, Μαρούσι, τηλ. επικοινωνίας 210 6154200, η οποία έχει την ευθύνη της κλήρωσης ενώπιον εκπροσώπων της εταιρείας και του κοινού (εφόσον το επιθυµεί). Τα δώρα τoυ διαγωνισµού είναι προσωπικά και αµεταβίβαστα και δεν ανταλλάσσονται µε χρήµατα ή άλλα δώρα και περιλαμβάνουν 2 διανυκτερεύσεις για δύο άτομα σε διαμέρισμα χωρίς πρωινό. Το δώρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου. Η κράτηση θα γίνει από τους νικητές σε συνεννόηση με το ξενοδοχείο και αναλόγως διαθεσιμότητας. Οι συµµετέχοντες στο διαγωνισµό οφείλουν να γνωρίζουν τους όρους και τους κανόνες του διαγωνισμού. Η δε συµµετοχή τους στο διαγωνισµό προϋποθέτει την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του, χωρίς οι συμμετέχοντες να διατηρούν το δικαίωµα εξώδικης ή δικαστικής αµφισβήτησης για τη διεξαγωγή και τα αποτελέσµατα της κλήρωσης.