Κέρδισε ένα τριήμερο στο Enastron View Hotel, στην Καστοριά, από το tophotels.gr και τη missbloom.gr!

Κέρδισε ένα αξέχαστο τριήμερο στο Enastron View Hotel, στην Καστοριά, από το tophotels.gr και τη missbloom.gr!
 
Μόλις 10 λεπτά μακριά από το κέντρο της Καστοριάς, το Enastron View Hotel σχεδιάστηκε με στόχο να ταξιδέψει τους επισκέπτες του σε μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης, ηρεμίας, ζεστής φιλοξενίας και διακριτικής πολυτέλειας. Το ξενοδοχείο, που ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Οκτώβριο του 2012, βρίσκεται σε ένα μαγευτικό φυσικό περιβάλλον με πανοραμική θέα στην πόλη της Καστοριάς και τη λίμνη.
 
Info:
Πληροφορίες - κρατήσεις: Tηλ. 24670 24680, 6938432220, fax 24678 90140, e-mail: info@hotelenastron.gr, website: www.hotelenastron.gr
 
 
Μπες στο διαγωνισμό του tophotels.gr και της missbloom.gr και κέρδισε ένα τριήμερο στο Enastron View Hotel, στην Καστοριά.
 
 
Το δώρο περιλαμβάνει: Δύο διανυκτερεύσεις με πρωινό για δύο άτομα σε δίκλινο δωμάτιο.
Ο νικητής μπορεί να χρησιμοποιήσει το δώρο μέχρι το τέλος Αυγούστου του 2014, αφού προηγουμένως επικοινωνήσει με το ξενοδοχείο προκειμένου να επιβεβαιώσει ότι υπάρχει διαθέσιμο δωμάτιο.Νικήτρια του διαγωνισμού είναι η Ελένη Βαγενά
Εξαιρούνται οι υπάλληλοι των εταιρειών του Οµίλου Αττικών Εκδόσεων και του Έναστρον View Hotel και οι συγγενείς τους πρώτου (Α’) βαθµού. Ο διαγωνισµός θα διεξαχθεί από τις 20/6/2014 έως τις 26/6/2014. H διαδικασία συµµετοχής στο διαγωνισµό είναι η εξής: συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής με πλήρη και έγκυρα στοιχεία. Η ανάδειξη του νικητή θα γίνει μέχρι τις 27/6/2014 στα γραφεία της εταιρείας Αττικές Εκδόσεις Α.Ε., επί της Κηφισίας 40, Μαρούσι, τηλ. επικοινωνίας 210 6154200, η οποία έχει την ευθύνη της κλήρωσης ενώπιον εκπροσώπων της εταιρείας και του κοινού (εφόσον το επιθυµεί). Τα δώρα τoυ διαγωνισµού είναι προσωπικά και αµεταβίβαστα και δεν ανταλλάσσονται µε χρήµατα ή άλλα δώρα και περιλαμβάνουν 2 διανυκτερεύσεις για δύο άτομα με πρωινό. Το δώρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι το τέλος Αυγούστου του 2014. Η κράτηση θα γίνει από τους νικητές σε συνεννόηση με το ξενοδοχείο και αναλόγως διαθεσιμότητας. Οι συµµετέχοντες στο διαγωνισµό οφείλουν να γνωρίζουν τους όρους και τους κανόνες του διαγωνισμού. Η δε συµµετοχή τους στο διαγωνισµό προϋποθέτει την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του, χωρίς οι συμμετέχοντες να διατηρούν το δικαίωµα εξώδικης ή δικαστικής αµφισβήτησης για τη διεξαγωγή και τα αποτελέσµατα της κλήρωσης.