Κέρδισε ένα αξέχαστο 3ήμερο στο Suite Boutique Hotel Γιογκαράκης, στο Διακοφτό, από το tophotels.gr και τη missbloom.gr!

Στον Ελαιώνα, στο Διακοφτό Αχαΐας, δίπλα στη θάλασσα αλλά και πολύ κοντά στο βουνό, το Suite Boutique Hotel Γιογκαράκης ξεχωρίζει για τον αρχιτεκτονικό συνδυασμό της πέτρας με το χρωματιστό ξύλο και τη ζεστή, σπιτική ατμόσφαιρα που αποπνέουν οι σουίτες του, η οποία ενισχύεται από το σαλόνι με το τζάκι, το μπάνιο με το υδρομασάζ και τα ψυγεία που είναι γεμάτα με προϊόντα για ένα πλήρες φρέσκο πρωινό και άλλες λιχουδιές. Βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το Αίγιο και κοντά στα Καλάβρυτα, όπου οδηγεί το παρακείμενο ευρωπαϊκό μονοπάτι Ε4 μέσα από το πανέμορφο Φαράγγι του Βουραϊκού. Tην ίδια διαδρομή μπορείς να κάνεις με τον οδοντωτό, τον παραδοσιακό σιδηρόδρομο της περιοχής. Εναλλακτικά, χρησιμοποίησε ένα από τα ποδήλατα που προσφέρει το ξενοδοχείο για ειδυλλιακές βόλτες.
 
Info
Ελαιώνας, Διακοφτό
Τηλ. (+30)26910 41777, 6936974445, fax 26910 97292,
Ε-mail: info@giogarakis.gr,
Website: www.giogarakis.gr
 
Μπες στο διαγωνισμό του tophotels.gr και της missbloom.gr και κέρδισε ένα τριήμερο στο Suite Boutique Hotel Γιογκαράκης, στο Διακοφτό.
 
Το δώρο περιλαμβάνει: Δύο διανυκτερεύσεις σε μία δίκλινη σουίτα με πρωινό και ένα γεύμα στο εστιατόριο «Καταφύγιο». Ο νικητής έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει το δώρο μέχρι το τέλος του έτους βάσει διαθεσιμότητας. Εξαιρούνται οι επίσημες αργίες και η περίοδος από 15 Ιουλίου έως 30 Αυγούστου 2014.


Η νικήτρια του διαγωνισμού είναι:

Ειρήνη Παπανικολάου

και θα ενημερωθεί τηλεφωνικώς και με e-mail!!
Εξαιρούνται οι υπάλληλοι των εταιρειών του Οµίλου Αττικών Εκδόσεων και του Suite Boutique Hotel Γιογκαράκης και οι συγγενείς τους πρώτου (Α’) βαθµού. Ο διαγωνισµός θα διεξαχθεί από τις 21/2/2014 έως τις 27/2/2014. H διαδικασία συµµετοχής στο διαγωνισµό είναι η εξής: συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής με πλήρη και έγκυρα στοιχεία. Η ανάδειξη του νικητή θα γίνει μέχρι τις 28/2/2014 στα γραφεία της εταιρείας Αττικές Εκδόσεις Α.Ε., επί της Κηφισίας 40, Μαρούσι, τηλ. επικοινωνίας 210 6154200, η οποία έχει την ευθύνη της κλήρωσης ενώπιον εκπροσώπων της εταιρείας και του κοινού (εφόσον το επιθυµεί). Τα δώρα τoυ διαγωνισµού είναι προσωπικά και αµεταβίβαστα και δεν ανταλλάσσονται µε χρήµατα ή άλλα δώρα και περιλαμβάνουν 2 διανυκτερεύσεις για δύο άτομα με πρωινό. Το δώρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως το τέλος του έτους με εξαίρεση τις επίσημες αργίες και την περίοδο από 15 Ιουλίου έως 30 Αυγούστου 2014. Η κράτηση θα γίνει από τους νικητές σε συνεννόηση με το ξενοδοχείο και αναλόγως διαθεσιμότητας. Οι συµµετέχοντες στο διαγωνισµό οφείλουν να γνωρίζουν τους όρους και τους κανόνες του διαγωνισμού. Η δε συµµετοχή τους στο διαγωνισµό προϋποθέτει την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του, χωρίς οι συμμετέχοντες να διατηρούν το δικαίωµα εξώδικης ή δικαστικής αµφισβήτησης για τη διεξαγωγή και τα αποτελέσµατα της κλήρωσης.