Κέρδισε ένα τριήμερο στο ξενοδοχείο Κατώγι Αβέρωφ, στo Μέτσοβο, από το tophotels.gr και τη missbloom.gr!

Το παραδοσιακής αρχιτεκτονικής ξενοδοχείο Κατώγι Αβέρωφ βρίσκεται δίπλα στο ομώνυμο ιστορικό οινοποιείο, σε μια κατάφυτη αυλή με τοπικά δέντρα και άνθη, στο Μέτσοβο. 15 ατμοσφαιρικά δωμάτια διακρίνονται σε λευκά και κόκκινα, με έμπνευση από το κρασί, και καθένα φέρει ένα όνομα από τα κρασιά και τους αμπελώνες της εταιρείας Κατώγι-Στροφιλιά. Τη μοναδική, οικεία ατμόσφαιρα συμπληρώνουν οι πρωτότυποι πίνακες ζωγραφικής, τα αντικείμενα της μετσοβίτικης λαϊκής τέχνης, οι γεύσεις από την ηπειρώτικη γη και τα θερμά χαμόγελα των φιλόξενων ανθρώπων. Στα κελάρια θα ακολουθήσεις τα μονοπάτια του οίνου σε μια εμπειρία μυσταγωγίας και γεύσης.
 
Info:
Μέτσοβο, 44200 Ήπειρος
Τηλ.: 26560 42505, fax 26560 42554,
E-mail: hotel@katogihotel.gr,
website: www.katogihotel.gr, www.katogi-strofilia.gr
 
Μπες στο διαγωνισμό του tophotels.gr και της missbloom.gr και κέρδισε ένα 3ήμερο στο ξενοδοχείο Κατώγι Αβέρωφ, στo Μέτσοβο.
 
Το δώρο περιλαμβάνει: Δύο διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό και ένα μπουκάλι κρασί για καλωσόρισμα. Επίσης, επίσκεψη και ξενάγηση στο οινοποιείο.
Ο νικητής μπορεί να χρησιμοποιήσει το δώρο μέσα στο 2014 εκτός από επίσημες γιορτές και αργίες και αφού προηγουμένως έχει επικοινωνήσει με το ξενοδοχείο προκειμένου να επιβεβαιώσει ότι υπάρχει διαθέσιμο δωμάτιο.

Kαι μην ξεχνάς! Kάνε like στη σελίδα του Top Hotels στο facebook για να βλέπεις πρώτος όλους τους διαγωνισμούς!

Η νικήτρια του διαγωνισμού είναι:

ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΒΑΣΙΛΑ

και θα ενημερωθεί τηλεφωνικώς και με e-mail!!
Εξαιρούνται οι υπάλληλοι των εταιρειών του Οµίλου Αττικών Εκδόσεων και του ξενοδοχείου Κατώγι Αβέρωφ και οι συγγενείς τους πρώτου (Α’) βαθµού. Ο διαγωνισµός θα διεξαχθεί από τις 28/5/2014 έως τις 4/6/2014. H διαδικασία συµµετοχής στο διαγωνισµό είναι η εξής: συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής με πλήρη και έγκυρα στοιχεία. Η ανάδειξη του νικητή θα γίνει μέχρι τις 5/6/2014 στα γραφεία της εταιρείας Αττικές Εκδόσεις Α.Ε., επί της Κηφισίας 40, Μαρούσι., τηλ. επικοινωνίας 210 6154200, η οποία έχει την ευθύνη της κλήρωσης ενώπιον εκπροσώπων της εταιρείας και του κοινού (εφόσον το επιθυµεί). Τα δώρα τoυ διαγωνισµού είναι προσωπικά και αµεταβίβαστα και δεν ανταλλάσσονται µε χρήµατα ή άλλα δώρα και περιλαμβάνουν 2 διανυκτερεύσεις για δύο άτομα με πρωινό και ξενάγηση στο οινοποιείο. Το δώρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως το τέλος του 2014 εκτός από επίσημες γιορτές και αργίες. Η κράτηση θα γίνει από τους νικητές σε συνεννόηση με το ξενοδοχείο και αναλόγως διαθεσιμότητας. Οι συµµετέχοντες στο διαγωνισµό οφείλουν να γνωρίζουν τους όρους και τους κανόνες του διαγωνισμού. Η δε συµµετοχή τους στο διαγωνισµό προϋποθέτει την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του, χωρίς οι συμμετέχοντες να διατηρούν το δικαίωµα εξώδικης ή δικαστικής αµφισβήτησης για τη διεξαγωγή και τα αποτελέσµατα της κλήρωσης.