Κέρδισε ένα τριήμερο στο boutique ξενοδοχείο Krinos Suites Hotel, στην Άνδρο, από το tophotels.gr και τη missbloom.gr!

Στο γραφικό, αλλά και κοσμοπολίτικο Μπατσί της Άνδρου με την υπέροχη παραλία, σε ένα αναπαλαιωμένο διδασκαλείο και εργαστήριο σηροτροφίας του 19ου αιώνα –που αργότερα έγινε το ξενοδοχείο Κρίνος– στεγάζεται σήμερα το boutique ξενοδοχείο Krinos Suites Hotel. Στους προσεγμένους χώρους του θα απολαύσετε ζεστή φιλοξενία και όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Η ευχάριστη εμπειρία ολοκληρώνεται στο café bar με τη δημιουργική κουζίνα του σεφ Γιώργου Γαβριά. Εκεί θα γνωρίσετε και ένα από τα καλύτερα cocktail bar στην Άνδρο. Ανοιχτό από τις 8 το πρωί, το Krinos Art Café σας περιμένει με διάφορα happenings, art events, γευσιγνωσία κρασιού και γαστρονομικές προτάσεις.
 
Info:
Μπατσί, Άνδρος
Τηλ.: +30 22820 42038, fax: +30 22820 41787,
Ε-mail: contact@krinoshotel.com,
website: www.krinoshotel.com
 

  
Το δώρο περιλαμβάνει: Δύο διανυκτερεύσεις για δύο άτομα σε Junior Suite με πρωινό.
Ο νικητής μπορεί να χρησιμοποιήσει το δώρο οποιαδήποτε ημέρα έως τις 25/6/2014 και από την 1η/9/2014 έως τις 22/9/2014 και αφού προηγουμένως έχει επικοινωνήσει με το ξενοδοχείο προκειμένου να επιβεβαιώσει ότι υπάρχει διαθέσιμο δωμάτιο.

Νικήτρια του διαγωνισμού είναι η ΑΝΤΑ ΣΤΟΓΙΑΝΝΙΔΟΥ.

Kαι μην ξεχνάς! Kάνε like στη σελίδα του Top Hotels στο facebook για να βλέπεις πρώτος όλους τους διαγωνισμούς!
Εξαιρούνται οι υπάλληλοι των εταιρειών του Οµίλου Αττικών Εκδόσεων και του ξενοδοχείου Krinos Suites Hotel και οι συγγενείς τους πρώτου (Α’) βαθµού. Ο διαγωνισµός θα διεξαχθεί από τις 5/6/2014 έως τις 11/6/2014. H διαδικασία συµµετοχής στο διαγωνισµό είναι η εξής: συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής με πλήρη και έγκυρα στοιχεία. Η ανάδειξη του νικητή θα γίνει μέχρι τις 12/6/2014 στα γραφεία της εταιρείας Αττικές Εκδόσεις Α.Ε., επί της Κηφισίας 40, Μαρούσι., τηλ. επικοινωνίας 210 6154200, η οποία έχει την ευθύνη της κλήρωσης ενώπιον εκπροσώπων της εταιρείας και του κοινού (εφόσον το επιθυµεί). Τα δώρα τoυ διαγωνισµού είναι προσωπικά και αµεταβίβαστα και δεν ανταλλάσσονται µε χρήµατα ή άλλα δώρα και περιλαμβάνουν 2 διανυκτερεύσεις για δύο άτομα με πρωινό. Το δώρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως τις 25/6/2014 και από την 1η/9/2014 έως τις 22/9/2014. Η κράτηση θα γίνει από τους νικητές σε συνεννόηση με το ξενοδοχείο και αναλόγως διαθεσιμότητας. Οι συµµετέχοντες στο διαγωνισµό οφείλουν να γνωρίζουν τους όρους και τους κανόνες του διαγωνισμού. Η δε συµµετοχή τους στο διαγωνισµό προϋποθέτει την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του, χωρίς οι συμμετέχοντες να διατηρούν το δικαίωµα εξώδικης ή δικαστικής αµφισβήτησης για τη διεξαγωγή και τα αποτελέσµατα της κλήρωσης.