Κέρδισε μία διανυκτέρευση στο Athens Ledra Hotel για 2 άτομα από το tophotels.gr και τη missbloom.gr!

Κέρδισε μία μαγευτική διανυκτέρευση με δείπνο στο εντυπωσιακό rooftop pool bar και πρωινό στο Athens Ledra Hotel!

Με νέες απολαυστικές γεύσεις και chill out μουσική στο Panorama Pool Bar & Restaurant θα υποδεχθείς το καλοκαίρι σε μια μοναδική ατμόσφαιρα στην καρδιά της πόλης, κάτω από τον Αττικό ουρανό.

Στον 8ο όροφο του ξενοδοχείου, το ανακαινισμένο Panorama Pool Bar & Restaurant δίνει νέα διάσταση στην έννοια εκλεκτό φαγητό, προσφέροντας πανοραμική θέα από την Ακρόπολη ως τον Κόλπο του Σαρωνικού.

Παράλληλα, η πισίνα του rooftop, παραμένει ανοιχτή για τους ενοίκους του ξενοδοχείου από τις 10:00 το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα, προσφέροντας την απόλυτη αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης.

Το δώρο περιλαμβάνει:

Κέρδισε 1 διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο
Δείπνο για δύο άτομα στο Panorama, συν ένα μπουκάλι κόκκινο ή λευκό από το house wine. Το δείπνο θα είναι 3 course a la carte, με επιλογή ενός ορεκτικού, ενός κυρίως πιάτου και ενός επιδορπίου από τον κατάλογο.
Πρωινό στο εστιατόριο Ζέφυρος.  

Δηλώστε συμμετοχή εδώ

Info: Athens Ledra Hotel
Λ. Συγγρού 115
Τηλ κρατήσεων 210-9300060
www.athensledrahotel.gr

Ο νικητής μπορεί να χρησιμοποιήσει το δώρο μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου, αφού προηγουμένως επικοινωνήσει με το ξενοδοχείο προκειμένου να επιβεβαιώσει ότι υπάρχει διαθέσιμο δωμάτιο.

Όροι συμμετοχής

Εξαιρούνται οι υπάλληλοι των εταιρειών του Οµίλου Αττικών Εκδόσεων και του Athens Ledra Hotel και οι συγγενείς τους πρώτου (Α’) βαθµού. Ο διαγωνισµός θα διεξαχθεί από τις 4/7/2014 έως τις 10/7/2014. H διαδικασία συµµετοχής στο διαγωνισµό είναι η εξής: συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής με πλήρη και έγκυρα στοιχεία. Η ανάδειξη του νικητή θα γίνει μέχρι τις 11/7/2014 στα γραφεία της εταιρείας Αττικές Εκδόσεις Α.Ε., επί της Κηφισίας 40, Μαρούσι, τηλ. επικοινωνίας 210 6154200, η οποία έχει την ευθύνη της κλήρωσης ενώπιον εκπροσώπων της εταιρείας και του κοινού (εφόσον το επιθυµεί). Τα δώρα τoυ διαγωνισµού είναι προσωπικά και αµεταβίβαστα και δεν ανταλλάσσονται µε χρήµατα ή άλλα δώρα και περιλαμβάνουν 2 διανυκτερεύσεις για δύο άτομα σε διαμέρισμα χωρίς πρωινό. Το δώρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου. Η κράτηση θα γίνει από τους νικητές σε συνεννόηση με το ξενοδοχείο και αναλόγως διαθεσιμότητας. Οι συµµετέχοντες στο διαγωνισµό οφείλουν να γνωρίζουν τους όρους και τους κανόνες του διαγωνισμού. Η δε συµµετοχή τους στο διαγωνισµό προϋποθέτει την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του, χωρίς οι συμμετέχοντες να διατηρούν το δικαίωµα εξώδικης ή δικαστικής αµφισβήτησης για τη διεξαγωγή και τα αποτελέσµατα της κλήρωσης.