Κέρδισε ένα μαγευτικό 3ήμερο στο Likinia Hotel στη Μονεμβασιά από το tophotels.gr και τη missbloom.gr

Το ξενοδοχείο Λικίνια, σαν αρχιτεκτονική συνέχεια του Κάστρου της Μονεμβα­σιάς, βρίσκεται στην Πλατεία Χρυ­σαφίτισσας, κοντά στο «Πορτέλο», το ιστορικό άνοιγμα στη θάλασσα, και τοποθετεί τον επισκέπτη κατευθείαν στην καρδιά του μεσαιωνικού σκηνικού. Το κτίριο ενισχύει τη μαγεία καθώς ενσωματώνει όλα τα αρχαιολογικά στοιχεία, τις κάμαρες, τα καμαρέτα και τις στέρνες που έχουν επιζήσει μέχρι και σήμερα. Μέσα στα λαξευμένα πέτρινα δωμάτια, τα έπιπλα από ξύλο καρυδιάς, που δίνουν αίσθηση ζεστα­σιάς, συνδυάζονται αρμονικά με τα παραδοσιακά τζάκια και τα παράθυρα, που ατενίζουν το φουρτουνιασμένο Μυρτώο Πέλαγος ευνοώντας το ρεμβασμό του επισκέπτη. Το πρωινό ετοιμάζεται καθημερινά με τοπικά προϊόντα και σερβίρεται στο χώρο της τραπεζαρίας, δίπλα στο τζάκι.

Info:
Κάστρο Μονεμβασιάς, Τ.Κ. 230 70
Τηλ.: 27320 61939
E-mail: info@likinia.gr

Μπες στο μεγάλο διαγωνισμό του tophotels.gr και της missbloom.gr και κέρδισε ένα τριήμερο στο ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο Λικίνια στο Κάστρο της Μονεμβασιάς.

Το tophotels.gr και η missbloom.gr σου προσφέρουν το πιο όμορφο δώρο! Κέρδισε ένα τριήμερο για ένα τυχερό ζευγάρι στο ξενοδοχείο Λικίνια.

Το δώρο περιλαμβάνει: 2 διανυκτερεύσεις για δύο άτομα με πρωινό. Το δώρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως τις 31 Μαρτίου 2014, κατόπιν διαθεσιμότητας, εξαιρούνται οι αργίες και η περίοδος των εορτών.

Η νικήτρια του διαγωνισμού είναι:

Skiadaresi Maria

και θα ενημερωθεί με e-mail!!
Εξαιρούνται οι υπάλληλοι των εταιρειών του Οµίλου Αττικών Εκδόσεων, του ξενοδοχείου Likinia Hotel και συγγενείς τους πρώτου (Α’) βαθµού. Ο διαγωνισµός θα διεξαχθεί από τις 7/02/2014 έως τις 13/02/2014. H διαδικασία συµµετοχής στο διαγωνισµό είναι η εξής: συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής με πλήρη & έγκυρα στοιχεία. Η ανάδειξη του νικητή θα γίνει μέχρι τις 14/02/2014 στα γραφεία της εταιρείας Αττικές Εκδόσεις Α.Ε., επί της Κηφισίας 40, Μαρούσι., τηλ. επικοινωνίας 2106154200, η οποία έχει την ευθύνη της κλήρωσης ενώπιον εκπροσώπων της εταιρείας και του κοινού (εφόσον το επιθυµεί). Τα δώρα τoυ διαγωνισµού είναι προσωπικά και αµεταβίβαστα και δεν ανταλλάσσονται µε χρήµατα ή άλλα δώρα και περιλαμβάνουν 2 διανυκτερεύσεις για δύο άτομα με πρωινό. Το δώρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως τις 31 Μαρτίου 2014. Η κράτηση θα γίνει από τους νικητές σε συνεννόηση με το ξενοδοχείο και αναλόγως διαθεσιμότητας. Οι συµµετέχοντες στο διαγωνισµό οφείλουν να γνωρίζουν τους όρους και τους κανόνες του διαγωνισμού. Η δε συµµετοχή τους στο διαγωνισµό προϋποθέτει την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του, χωρίς η συµµετέχουσα να διατηρεί το δικαίωµα εξώδικης ή δικαστικής αµφισβήτησης για τη διεξαγωγή και τα αποτελέσµατα της κλήρωσης.