Κέρδισε ένα τριήμερο στο Marini Luxury Apartments & Suites, στην Αίγινα, από το tophotels.gr και τη missbloom.gr!

Κέρδισε ένα αξέχαστο τριήμερο στο Marini Luxury Apartments & Suites, στην Αίγινα, από το tophotels.gr και τη missbloom.gr!


Το πανέμορφο κτήμα των 14 στρεμμάτων που φιλοξενεί το Marini Luxury Apartments & Suites φημίζεται για τη θέα στον Αργοσαρωνικό και τη νησιωτική ατμόσφαιρα που ταξιδεύει τις αισθήσεις. Σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα, αποτελεί εξαιρετική επιλογή για αποδράσεις του σαββατοκύριακου ή τις καλοκαιρινές διακοπές. Μια εξωτερική πισίνα, ένα γυμναστήριο και οι καταπράσινοι κήποι με τα υπαίθρια καθιστικά πλαισιώνουν τα δωμάτια και τις σουίτες. Η κομψή διακόσμηση, ο πλήρης εξοπλισμός και οι ιδιωτικές βεράντες παραπέμπουν σε ασφαλές και καλόγουστο σπίτι που σας υποδέχεται για στιγμές χαλάρωσης με τους φίλους ή την οικογένειά σας. Απέχει μόλις 5 χιλιόμετρα από τις παραθαλάσσιες ταβέρνες και τη νυχτερινή ζωή της πόλης της Αίγινας.

Info
Πληροφορίες - κρατήσεις: Τηλ. 22970 29136, 6934600472, website: www.mariniluxurysuites.gr


Μπες στο διαγωνισμό του tophotels.gr και της missbloom.gr και κέρδισε ένα τριήμερο στο Marini Luxury Apartments & Suites, στην Αίγινα.


Το δώρο περιλαμβάνει: Δύο διανυκτερεύσεις με πρωινό σε σουίτα για 2 ή 4 άτομα.
Ο νικητής μπορεί να χρησιμοποιήσει το δώρο το πρώτο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου, αφού προηγουμένως επικοινωνήσει με το ξενοδοχείο προκειμένου να επιβεβαιώσει ότι υπάρχει διαθέσιμη σουίτα.


Νικήτρια του διαγωνισμού είναι η Βασιλάκη Έφη
Όροι συμμετοχής
Εξαιρούνται οι υπάλληλοι των εταιρειών του Οµίλου Αττικών Εκδόσεων και του Marini Luxury Apartments & Suites και οι συγγενείς τους πρώτου (Α’) βαθµού. Ο διαγωνισµός θα διεξαχθεί από τις 11/7/2014 έως τις 17/7/2014. H διαδικασία συµµετοχής στο διαγωνισµό είναι η εξής: συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής με πλήρη και έγκυρα στοιχεία. Η ανάδειξη του νικητή θα γίνει μέχρι τις 18/7/2014 στα γραφεία της εταιρείας Αττικές Εκδόσεις Α.Ε., επί της Κηφισίας 40, Μαρούσι, τηλ. επικοινωνίας 210 6154200, η οποία έχει την ευθύνη της κλήρωσης ενώπιον εκπροσώπων της εταιρείας και του κοινού (εφόσον το επιθυµεί). Τα δώρα τoυ διαγωνισµού είναι προσωπικά και αµεταβίβαστα και δεν ανταλλάσσονται µε χρήµατα ή άλλα δώρα και περιλαμβάνουν 2 διανυκτερεύσεις σε σουίτα για 2 ή 4 άτομα με πρωινό. Το δώρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί το πρώτο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου. Η κράτηση θα γίνει από τους νικητές σε συνεννόηση με το ξενοδοχείο και αναλόγως διαθεσιμότητας. Οι συµµετέχοντες στο διαγωνισµό οφείλουν να γνωρίζουν τους όρους και τους κανόνες του διαγωνισμού. Η δε συµµετοχή τους στο διαγωνισµό προϋποθέτει την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του, χωρίς οι συμμετέχοντες να διατηρούν το δικαίωµα εξώδικης ή δικαστικής αµφισβήτησης για τη διεξαγωγή και τα αποτελέσµατα της κλήρωσης.