Κέρδισε ένα 3ήμερο στο ξενοδοχείο Μπάγια, στα Ζαγοροχώρια, από το tophotels.gr και τη missbloom.gr!

Με παραδοσιακή αρχιτεκτονική και οικεία ατμόσφαιρα, το ξενοδοχείο Μπάγια ταιριάζει απόλυτα με τις καταπράσινες βουνοπλαγιές, τα τρεχούμενα νερά και τα επιβλητικά φαράγγια της φύσης που το τριγυρίζει στο χωριό Κήποι των Ζαγορίων. Δεσπόζει στην είσοδο του χωριού και ανταμείβει τον επισκέπτη με την ελεύθερη θέα προς το τρίτοξο γεφύρι Καλογερικό και τη χαράδρα Βικάκι. Η θέση του ξενοδοχείου στο κέντρο των Ζαγορίων το καθιστά εξαιρετικό καταφύγιο μετά από διαδρομές στα κοντινά χωριά, πεζοπορίες όπως στο φαράγγι του Βίκου ή τη Σκάλα του Βραδέτο, ράφτινγκ στον Βοϊδομάτη και υπαίθρια αθλήματα στους Κήπους, όπως τοξοβολία, ιππασία, ορεινή ποδηλασία.
 
Info
Κήποι Ζαγορίων,
Τηλ. 26530 71112, 6945109991,
e-mail: info@mpagia.gr
website: www.mpagia.gr
 
Μπες στο διαγωνισμό του tophotels.gr και της missbloom.gr και κέρδισε ένα 3ήμερο στο ξενοδοχείο Μπάγια, στους Κήπους Ζαγορίων.
 
Το δώρο περιλαμβάνει: Δύο διανυκτερεύσεις για δύο άτομα με πρωινό και welcome drink. Ισχύει μέχρι το τέλος Μαΐου, εκτός αργιών και τριημέρων και κατόπιν διαθεσιμότητας.

Ο νικητής του διαγωνισμού είναι:

Γιώργος Κουλόπουλος

και θα ενημερωθεί τηλεφωνικώς και με e-mail!!
Εξαιρούνται οι υπάλληλοι των εταιρειών του Οµίλου Αττικών Εκδόσεων και του ξενοδοχείου Μπάγια και οι συγγενείς τους πρώτου (Α’) βαθµού. Ο διαγωνισµός θα διεξαχθεί από τις 14/2/2014 έως τις 20/2/2014. H διαδικασία συµµετοχής στο διαγωνισµό είναι η εξής: συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής με πλήρη και έγκυρα στοιχεία. Η ανάδειξη του νικητή θα γίνει μέχρι τις 21/2/2014 στα γραφεία της εταιρείας Αττικές Εκδόσεις Α.Ε., επί της Κηφισίας 40, Μαρούσι., τηλ. Επικοινωνίας 210 6154200, η οποία έχει την ευθύνη της κλήρωσης ενώπιον εκπροσώπων της εταιρείας και του κοινού (εφόσον το επιθυµεί). Τα δώρα τoυ διαγωνισµού είναι προσωπικά και αµεταβίβαστα και δεν ανταλλάσσονται µε χρήµατα ή άλλα δώρα και περιλαμβάνουν 2 διανυκτερεύσεις για δύο άτομα με πρωινό. Το δώρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως τις 31 Μαΐου 2014. Η κράτηση θα γίνει από τους νικητές σε συνεννόηση με το ξενοδοχείο και αναλόγως διαθεσιμότητας. Οι συµµετέχοντες στο διαγωνισµό οφείλουν να γνωρίζουν τους όρους και τους κανόνες του διαγωνισμού. Η δε συµµετοχή τους στο διαγωνισµό προϋποθέτει την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του, χωρίς οι συμμετέχοντες να διατηρούν το δικαίωμα εξώδικης ή δικαστικής αµφισβήτησης για τη διεξαγωγή και τα αποτελέσµατα της κλήρωσης.