Πλειάδων Γη Mountain Resort & Spa
Ένα ξεχωριστό all-suites hotel, το Πλειάδων Γη είναι ιδανικό για χαλάρωση κοντά στη φύση. Η μαγευτική θέα στη Ζήρεια σε συνδυασμό με το περιβάλλον από πέτρα και ξύλο στο εσωτερικό του συνθέτουν έναν προορισμό μοναδικό, που κερδίζει τον επισκέπτη από την πρώτη στιγμή. Καθώς είναι τοποθετημένο σε ένα καταπράσινο κτήμα 14 στρεμμάτων και ενταγμένο στο αρχιτεκτονικό ύφος της περιοχής –με ξύλινα ταβάνια και κεραμοσκεπές–, προδιαθέτει τον...

διαβάστε περισσότερα

Hondos Classic Hotel & Spa
Το πέτρινο συγκρότημα 4 αστέρων βρίσκεται στην παραδοσιακή Νεστάνη, χτισμένο στο ψηλότερο σημείο του χωριού και μόλις μία ανάσα από το πευκοδάσος του Αρτεμίσιου όρους. Η οικογένεια Χόντου υλοποίησε την κατασκευή του με πολλή αγάπη και μεράκι για μία σπιτική εμπειρία χαλάρωσης στη φύση.
Valeni Boutique Hotel & Spa
Ένα απο τα πληρέστερα ξενοδοχεία στην Πορταριά και την ευρύτερη περιοχή του Πηλίου και το μοναδικό Boutique Hotel, μέλος των Boutique Hotels & Resorts International στη Μαγνησία. Οι λεπτομέρειες στην τοπική αρχιτεκτονική των τεχνιτών, τη θέα και τις εγκαταστάσεις, όπως το spa, την εσωτερική πισίνα και το γυμναστήριο, το κάνουν να ξεχωρίζει.
« 1 2 3